Slipsar, flugor och bröstnäsdukar från Notch

IMG_0429

 

 

 

 

IMG_0430

 

 

 

 

 

 

En nyhet för 2016 är att på skrädderiet kan du köpa slipsar, flugor och bröstnäsdukar i siden, ull, bomull och linne. Flugorna finns både färdigknutna och sådana som du knyter själv. Slipsar finns i två olika bredder. Jag har ett mindre urval hemma för direkt leverans. Du kan också välja ur Notch hela sortiment digitalt för leverans 1-2 dagar senare. Slipsarna kostar i siden/ bomull  229 kr. Flugorna 199 kr och bröstnäsdukarna 99 kr.

Kundkväll 21 oktober

Onsdag den 21 oktober deltar jag i en kundkväll hos Hud & Hälsa i Norrköping.

Kvällen börjar med mingel med något gott i glaset och tilltugg. Därefter berättar vi om våra verksamheter. Du får träffa guldsmederna Maria Börjesson och Paola Wickström- Fredriksson. Från Hud & Hälsa deltar Gunilla Magdesjö och Lena Littorin Ferm.

Du får även tillfälle att veta mer om yoga och meditation.

Vill du komma på vår kundkväll skickar du dina mejl- uppgifter till mig så sänder jag en inbjudan.

Bröllopsmässa 17 okt

Lördagen den den 17 oktober kl. 16.00 – 20.00 deltar jag på bröllopsmässa på Husby Säteri strax utan för Söderköping. Jag kommer att visa skräddade herrkläder.

På ett romantiskt, inspirerande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företag och produkter. Ni får kontakter med experter som kan underlätta planeringen och genomförandet av ert bröllop.

Varmt välkomna!